Episode #3 Hoe maak ik een podcast?

Lieve luisteraar,

Vandaag onofficieel de eerste episode, waarin ik je van alles vertel over podcasting, mijn lievelingsprogramma en ook hoe je een podcast maakt! Dat is namelijk simpeler dan je denkt! Ik gebruik zelf vier stappen voor dit proces en wat ik je vooral wil meegeven is: doe het! Heb er plezier in, lach en start die opname. Podcasting hoeft niet moeilijk te zijn 😉

En ik heb nog iets heel leuks voor je, namelijk een Podcast Checklist!

Dit is dé Checklist voor het plannen, creëren en lanceren van je podcast. En will definitely get you started!

Ook jij kan die te gekke podcast show creëren! Ontdek het nu!

Liefs, Dianne

P.s. de blog over je podcast in iTunes krijgen staat al online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *