Hoi,
ik ben Dianne

Enorme podcast fan en gek op ontwikkeling. Dat is niet altijd zo geweest, maar sinds ik met podcast in aanraking ben gekomen is mijn wereld letterlijk veranderd.

School was nooit mijn ding, ik kon prima leren, maar snapte niet waarom alle lesstof belangrijk was. Totdat ik het plan had om mijn eigen bedrijf te starten, als weddingplanner. Ik ontdekte podcasts en kwam in aanraking met ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling, mindset, de wet van aantrekking en nog veel meer. Mega enthousiast als ik was, zette ik mijn eigen podcast show binnen een dag op en kwam ik uiteindelijk tot de ontdekking dat daar mijn unieke gift in zit.

Ambitieuze ondernemers met een missie ondersteunen en ontzorgen met iets wat ik heel leuk vind, zodat zij kunnen doen waar hun hart ligt.

The Podcast Girl

Ondernemen vanuit alignment, dat doen we allebei. Ik ben gek op podcasts, hou van avontuur en ben best wel heel technisch (ook al zeg ik van niet). Jij brengt vanuit jouw hart je missie naar buiten en wilt meer aan je bedrijf werken. Mooier kan bijna niet, toch?

What I love

  • – Mijn man en ons hondje Sam
  • – Podcasts luisteren
  • – Dansen & voltige
  • – Elopement weddings
  • – Schrijven, lezen en persoonlijke ontwikkeling
  • – De wereld ontdekken, reizen, avontuur
Previous slide
Next slide

“Let's create something magical together”

The Podcast Girl

Ik wil je dolgraag helpen met je podcast en jouw dromen. Dus laten we niet langer wachten!

Vraag hier een gratis Podcast Talk aan.