Hoe ik je kan helpen met jouw podcast​

Podcasting is leuk! Je neemt je luisteraars mee op avontuur, jouw wereld in. En het past bij jou.

Laat mij je helpen jouw droom te ondersteunen door te doen wat ik leuk vind, zodat jij kan doen waar jouw hart van gaat vlammen. Nieuwsgierig wat we voor elkaar kunnen betekenen? Lees snel verder! Of:

Tijdelijk voor JOU

Lieve toekomstige podcaster,

Op dit momenten worden veel ondernemers direct of indirect getroffen door alles wat er nu gaande is. Velen willen daarom iets doen aan de groei van hun bedrijf en kijken naar de online mogelijkheden. Overal hoor ik nu dan ook om me heen: ik wil NU dan toch met die podcast starten.

En dat begrijp ik, soms laten juist dit soort momenten zien waar je verlangen ECHT ligt. Wat ontzettend mooi is en daar wil ik alleen maar graag mijn bijdrage aan leveren als The Podcast Girl 😉

Dus omdat het nu tijden zijn om elkaar even extra te helpen, heb ik besloten om het Podcast Set-Up Adviesgesprek t.w.v. €150,- excl. btw nu aan te bieden voor slechts 47 euro excl. btw.

In 1,5 uur sparren we online over jouw podcast en snap jij na dit inspirerende gesprek van A tot Z hoe je jouw podcast show kan starten, lanceren én runnen. Ik denk met je mee, geef je alle ins en outs over podcasten en samen onderzoeken we wat jij op dit moment nodig hebt om je podcast nu te gaan starten.

Ik ben hier enorm gepassioneerd over en wil je met alle liefde helpen om een podcast te maken die helemaal bij jou en je bedrijf past. Mocht dit iets voor je zijn, stuur me dan een mailtje naar dianne@thepodcastgirl.nl met als onderwerp “Podcast Advies tijdelijk”, dan gaan we gelijk door pakken!

Heel veel liefs, Dianne

The Podcast Girl

Let's start co-creating!

Er zijn verschillende manieren waarop wij kunnen samenwerken. Ik kan je helpen met het opzetten van je podcast show en daarnaast bied ik een service aan om je podcast episodes te editen, klaar te zetten en te uploaden met of zonder blogpost. Het enige wat jij hoeft te doen is de audio aan te leveren!

Last but not least, geef ik Brainstorm- en strategiesessies in Zwitserland! Waar we samen een hele dag LIVE werken AAN jouw bedrijf. En we dus letterlijk vanaf een afstand jou en je bedrijf onder de loep nemen. Dit is niet voor iedereen, want je moet wel die stap durven zetten. Maar ik weet (en jij stiekem ook), dat als je zo een stap durft te zetten, je ook in jouw leven en bedrijf mega sprongen gaat maken!

Ben jij klaar om op avontuur te gaan?!

Podcast Set-Up

Podcast starten? Intro en outro nodig? Of je podcast meteen goed in de markt zetten?
Check hier de mogelijkheden!

Episode Service

Leuk een podcast opnemen! Maar de audio editen en monteren besteed je liever uit, zodat je meer tijd hebt om AAN je bedrijf te werken.