Zwitserland LIVE

Voor degenen die durven.

Mis je helderheid of zit je vast op een bepaald punt in je bedrijf?

Heb je moeite om het grotere plaatje te zien?

Durf jij uit je comfort zone te stappen?

 

Dan kan ik alleen maar zeggen KOM NAAR ZWITSERLAND!!

 

Nu denk je misschien, maar waarom dan? Omdat jouw volgende stap altijd duidelijk wordt door MOVEMENT. Door afstand te nemen, nieuwe inspiratie te ontvangen en uit je comfort zone te stappen, gebeuren er magische dingen. Want juist doordat je de hele dag gefocust AAN je bedrijf werkt, maar wel vanaf een heel andere plek, zullen er veel puzzelstukjes op hun plaats gaan vallen. Niet alleen op de dag zelf, maar al vanaf het moment dat jij JA zegt tegen jezelf en juist ook na de live dag.

Ik vind niets leuker om jou hierbij te helpen, om samen te co-creëren. Meedenken met jou en je business, het overzicht houden en precies de zaken te spotten die jou verder helpen.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Wat krijg je?

- Een mega inspirerende LIVE dag van 9.30-17.00 waarin we op avontuur gaan, deepdiven in je business om te ontdekken wat voor jou op dit moment de eerstvolgende stap is en we letterlijk vanaf een afstand jou en jouw bedrijf onder de loep kunnen nemen.

- Van te voren een uitgebreide vragenlijst, zodat ik alvast kan intunen op jou en je bedrijf. En we de LIVE dag zo goed mogelijk kunnen inzetten.

- Een heerlijke lunch op een inspirerende plek in Zwitserland.

- Indien gewenst 2 overnachtingen bij ons thuis, met een eigen kamer en huishond (bonus ;)).

- Een online follow-up gesprek van 1,5 uur waarin we terugkijken op jouw MOVEMENT, tweaken waar nodig is en weer verder kunnen bouwen aan jouw doelen en dromen.


Investering: 687,50 exclusief btw

Neem je deze maand nog het besluit om naar Zwitserland te komen? Dan krijg je gewoon 50% korting!

Jouw investering is dan slechts 344 euro voor een hele live dag inclusief lunch en overnachting. exclusief btw.

Ivm COVID-19 is deze dienst tijdelijk niet beschikbaar.

Wel is het mogelijk om een online Brainstorm- en Strategiesessie te boeken van 1,5 uur voor slechts 97 euro excl btw. Is dat iets voor jou? Een extra moment om even helemaal te deep diven in je business en juist de kansen en mogelijkheden te ontdekken op dit moment?

Stuur me dan even een berichtje! Ik help je met liefde <3

Is dit wat je zoekt?

Leuk! Stuur mij een mail en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op