Hoe ik je kan helpen met jouw podcast​ of technische zaken

Podcasting is leuk! Je neemt je luisteraars mee op avontuur, jouw wereld in. En het past bij jou.

Laat mij je helpen jouw droom te ondersteunen door te doen wat ik leuk vind, zodat jij kan doen waar jouw hart van gaat vlammen. Nieuwsgierig wat we voor elkaar kunnen betekenen? Lees snel verder! Of:

Let's start co-creating!

Er zijn verschillende manieren waarop wij kunnen samenwerken. Ik kan je helpen met het opzetten van je podcast show en daarnaast bied ik een service aan om je podcast episodes te editen, klaar te zetten en te uploaden met of zonder blogpost. Het enige wat jij hoeft te doen is de audio aan te leveren!

Last but not least, geef ik Brainstorm- en strategiesessies in Zwitserland! Waar we samen een hele dag LIVE werken AAN jouw bedrijf. En we dus letterlijk vanaf een afstand jou en je bedrijf onder de loep nemen. Dit is niet voor iedereen, want je moet wel die stap durven zetten. Maar ik weet (en jij stiekem ook), dat als je zo een stap durft te zetten, je ook in jouw leven en bedrijf mega sprongen gaat maken!

Ben jij klaar om op avontuur te gaan?!

Podcast Set-Up

Podcast starten? Intro en outro nodig? Of je podcast meteen goed in de markt zetten?
Check hier de mogelijkheden!

Episode Service

Leuk een podcast opnemen! Maar de audio editen en monteren besteed je liever uit, zodat je meer tijd hebt om AAN je bedrijf te werken.

Technische VA Services

Ik regel de achterkant, jij de voorkant (denk aan content maken, marketing en sales).
Ik denk met je mee hoe we dingen slim inrichten, maar kan ook met je sparren over de marketing en strategieën.